Felfüggesztik a 4iG értékpapírjainak tőzsdei kereskedését

tozsdeA Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezérigazgatója felfüggeszti a 4iG Nyrt. törzsrészvényeinek tőzsdei kereskedését június 30-án a kereskedés kezdetétől a tőzsdenap hátralévő részére, a lezárási szakasz kezdetéig. A BÉT honlapján szerdán megjelent határozat szerint a 4iG szerdán kérte részvényei kereskedésének fentiek szerinti felfüggesztését, mert a társaság június 30-án törzsrészvényekre vonatkozó eladási aukciót tart. Az aukció során keletkező információk, illetve azt követően az aukció eredménye olyan információ, amely a részvények árfolyamát befolyásolhatja.

A befektetők érdekeinek védelme, illetve a piac információkkal történő ellátása a részvények kereskedésének felfüggesztését indokolja – áll a határozatban. Ha a kibocsátó értékpapírjainak kereskedését befolyásoló információ a felfüggesztés időtartamának vége előtt a tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvánosságra kerül, úgy a BÉT vezérigazgatója a törzsrészvények kereskedését határozattal visszaállíthatja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szigorítják Kínában a mobil alkalmazások használatát

csü jún 30 , 2016
Kínában a mobil internetes alkalmazások kibocsátóinak a jövőben meg kell követelniük a valódi névvel történő regisztrációt, s az alkalmazások szolgáltatóinak hatvan napig meg kell őrizniük a felhasználók tevékenységi naplóját – jelentette be a szigorítást Pekingben a kínai internetfelügyelet. Az augusztus 1-jén hatályba lépő új szabályozás ugyanakkor arra is kiterjed, hogy […]
okostelefon, scanner