Felbontás, sebesség, hangvezérlés: erre figyelj mobiltelefon vásárlásakor II.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tíz pontban foglalta össze, mire érdemes figyelni az időseknek szánt mobiltelefon kiválasztásakor.

4. Felbontás: aki sok fényképet vagy videót néz a telefonján, figyeljen a kijelző felbontására is. A nagy felbontású készülékeken jobb minőségben tekinthetők meg a képek és a videók.

5. Sebesség: a képeknél, videóknál az átviteli sebesség sem mellékes szempont: az akadozás nélküli le-, illetve feltöltéshez a modern hálózatokat használni képes készülékre és megfelelő hálózati lefedettségre van szükség.

6. Hangvezérlés: a modern készülékekben fellelhető̋ hangvezérlés a funkciók kiválasztását, az okos eszköz vezérlését, a hívandó́ partner keresését támogatja, valamint lehetőséget nyújthat szöveg bevitelére a nehézkes gépelés helyett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vajon ki támadhatta meg az EJEB honlapját?

pén dec 25 , 2020
Az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) honlapját nagyszabású kibertámadás érte, miután elrendelte Selahattin Demirtas bebörtönzött törökországi kurdbarát politikus azonnali szabadon bocsátását. A bíróság sajtószolgálata nemzetközi hírügynökségekkel közölte, hogy a honlapjuk hozzáférhetetlenné vált, közvetlenül az ítélet kihirdetése után, de adatveszteség nem keletkezett. A sajtószolgálat hozzátette: a testület vizsgálja a támadást, és […]
EJEB

Friss, ropogós