Februárban érkezik a hordozható Samsung SSD T3

Samsung -Portable-SSD-T3A Samsung bemutatta a Portable SSD T3-at, a tenyérnyi méretű, két terabájtos kapacitású tárhelyet biztosító, prémium SSD külső háttértárát. A Samsung által szabadalmaztatott Vertical NAND (V-NAND) és SSD TurboWrite technológiával felszerelt T3 megnövelt teljesítményt nyújt. Felgyorsítja, illetve megkönnyíti a felhasználók, tartalomgyártók, valamint az üzleti és IT szakemberek számára a nagyméretű multimédiás tartalmak tárolását és a különböző eszközök közti átvitelét.

A Portable SSD T3 kompakt, könnyű és tartós. A meghajtó kisebb, mint egy átlagos névjegykártya és alig több, mint ötven gramm a tömege. A SSD más mint egy külső HDD, hiszen nincs mozgó eleme, így a T3 lényegesen jobban védett az ütések és leesések során keletkező sérülésekkel vagy az adatvesztéssel szemben. Az új, rázkódás elleni fém toknak és belső keretnek köszönhetően a T3 1500 g gravitációs erőnek is képes ellenállni, és átvészeli az esést akár több mint két méter magasból is. (Ha 1500 g-t elvisel a szerkezet, akkor annak sokkal nagyobb esést is el kellene viselnie, mint a közleményben lévő két méter. A -szerk- megj.) A meghajtóba integrált Thermal Guard extrém hőmérsékleti körülmények között is megakadályozza a túlmelegedést. A T3-at hároméves, korlátozott garanciával vezeti be a gyártó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Huawei 108 millió okostelefont gyártott 2015-ben

csü jan 7 , 2016
A Huawei fogyasztói üzletága bejelentette, hogy 2015-ben 108 millió okostelefont szállított ki, 44 százalékkal többet, mint 2014-ben. A vállalat fogyasztói üzletágának éves bevétele pedig meghaladta tavaly a húszmilliárd dollárt, ami hetven százalékos növekedést jelent az előző üzleti évhez képest. Ez is érdekesA Samsung bemutatta legújabb külső meghajtóját, a Portable T7 […]
Huawei