Fáradhatatlan a ZyXEL négyantennás routere

routerA tajvani ZyXEL Armor Z1 routere év eleje óta kapható a piacon és nagyon kedvező fogadtatást kapott mind a felhasználók, mind a szaksajtó részéről egész Európában — áll a gyártó közleményében. Az Armor Z1 2,350 Mb/s sebességgel képes kiszolgálni akár az ultra HD tartalmakat és a nagy felbontású, nagy teljesítményét igénylő online játékokat is. A gigabit Ethernet portokkal könnyedén beépíthető a hálózatba, a One Connect applikációval pedig akár Android és iOS eszközökről is irányítható. Az Armor Z1 négy antennájával a jelerősség folyamatosan és zavartalanul működik.

A dual-core processzornak is köszönhetően az Armor Z1 az egyik legkiemelkedőbb funkciókkal felszerelt router a piacon. Az eszköz elsősorban az otthoni online tevékenységeket támogatja, a duális sávok és a négy antenna a folyamatos, zavartalan vezeték nélküli kapcsolatot teszi elérhetővé, akár a legnagyobb felbontású tartalmak használata esetén is. Az Armor Z1 2,4 és 5 GHz sávokon továbbítja a jeleket, az optimális lefedettséget pedig az intelligens adatforgalom menedzsment (QoS) jellemzője segíti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Európában terjeszkedne a Képáruház.hu

sze nov 25 , 2015
Összesen 132 millió forintos tőkebefektetést kap az iCatapult Technológiai és Üzletfejlesztési Zrt.-től az egyedi fali dekorációk gyártásával és online kereskedelmével foglalkozó Képáruház.hu. A magyar startup a német és angol nyelvterület és a szomszédos országok piacaira tervez belépni, illetve egyedi fejlesztésekkel globális szereplővé válna a kézműves lakberendezési tárgyak és dizájn területén. […]