Ezt nem ússzuk meg: bevezetik az E-CAD megoldásokat

eplan-ecadAz energiamenedzsmenttel foglalkozó Schneider Electric és a mérnöki szoftvermegoldásokkal foglalkozó Eplan tanácsadó vállalat bejelentették együttműködési megállapodásukat. A partnerség keretében a Schneider Electric az Eplant nevezte ki E-CAD (elektronikus tervezőprogram) megoldásai elsődleges szolgáltatójává, amelynek értelmében mostantól az Eplan feladata a Schneider Electric Energia üzletágához tartozó termékek globális tervezése.

„A Schneider Electric Energia üzletága sokáig kizárólag saját tervezőeszközökkel működött és saját tervezési eljárásokat alkalmazott. A hatékonyságra és a partnereinkkel való együttműködésre való törekvés erősödésével azonban ezek a munkamódszerek érvényüket vesztették. Az Eplan Platform bevezetésével a tudásbázisunk központosítását, a telephelyeink közötti fokozott kooperációt, és a munkaterhelés elosztását szeretnénk elérni a különböző projekteknek megfelelően” – mondta Frédéric Abbal, a Schneider Electric ügyvezető alelnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Deutsch újabb sarcra figyelmeztet: jöhet a Google-adó

sze máj 13 , 2015
Akár már a jövő év elejétől csökkenhetnek az internettel kapcsolatos adók – mondta az internetről és a digitális fejlesztésekről szóló nemzeti konzultáció (InternetKon) előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos a Media Hungary konferencián. Deutsch Tamás a konzultációról szólva megerősítette, hogy “amit a polgárok mondanak, azt fogja csinálni a kormány”, az […]

És még ez is...