Ezt is megértük: operett a spamről

Kovats-AdelVasárnap mutatták be a budapesti Radnóti Színházban Tasnádi István Spam operett című darabját Rudolf Péter rendezésében, a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) programjában. Tasnádi a darabot Bálint András igazgató felkérésére, a társulat számára írta Rejtő Jenő (P. Howard) műveinek hatására. A történet középpontjában Anikó, a bolti eladónő áll, aki egy dollármilliókkal kecsegtető spam ígéretében mindenét pénzzé teszi, hogy meg tudja venni a repülőjegyeket. Tiborral, az alkoholproblémákkal küzdő egykori angoltanárral útnak indul a Közel-Keletre, ám kisvártatva egy Rejtő Jenő-regényeket idéző felfordulás kellős közepén találják magukat.

A produkcióban felcsendülő dalokat Dinyés Dániel szerezte, a dalszövegeket Hajós András írta, a koreográfiát Juronics Tamás készítette. A főbb szerepekben Kováts Adél és Schneider Zoltán látható, mellettük Csomós Mari, Szávai Viktória, Gazsó György, Adorjáni Bálint, Rétfalvi Tamás és Pál András játszik a darabban — írja az MTI.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EKÁER: esélyük sincs a krumplibűnözőknek

hét ápr 27 , 2015
Az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszer (ekáer) adatainak ellenőrzése nyomán foglaltak le nyolcvan tonna jelöletlen burgonyát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón, egy gazdálkodó telephelyén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai – tájékoztatta a NAV szóvivője az MTI-t. Az ellenőrök az ekáer információinak elemzésekor ellentmondásokat fedeztek fel a gazdálkodó adóbevallásában az unióból […]

Friss, ropogós