Ezt is kevesen tudják: így növelheted a céged hatékonyságát V.

Számtalan kérdés merülhet fel egy kisvállalkozás irányítása során, melyekre sok esetben nem fordítunk kellő figyelmet – pedig ezzel jelentősen eredményesebbé tehetjük cégünk működését is. Az Invitel most elárulja, hogyan tudjuk egyszerű megoldásokkal növelni cégünk hatékonyságát.

5. Válasszuk a kedvezményes ajánlatot!
Ha kiválasztottuk a számunkra fontos szolgáltatásokat, érdemes keresni olyan kombinált kisvállalkozói csomagot, amely minden igényünket magában foglalja, így pénzt is spórolhatunk. A legtöbb szolgáltatónál vannak olyan vezetékes szolgáltatásai (internet, telefon, tévé) amelyek közül minél többfajtát rendelnek meg egyidejűleg, annál nagyobb kedvezményben részesülhetnek a vállalkozások. Például két termék együttes megvásárlása esetén húsz százalék kedvezményt adnak a szolgáltatás árából, három termék esetén pedig harminc százalékot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A home office 7+1 aranyszabálya VII.

vas dec 10 , 2017
Bár az otthoni munkavégzéshez nincs tökéletes recept, ahhoz, hogy ne legyen kínszenvedés a home office, néhány dolgot érdemes szem előtt tartanod. A Leitz 7+1 aranyszabálya segít abban, hogy élvezni tudd a távmunkát – ha létezik egyáltalán ilyesmi. 7. Légy látható! Sok munkavállaló az egyedüllétet és az elszigeteltséget említi a hosszútávú […]