Ezt is kevesen tudják: így növelheted a céged hatékonyságát II.

Számtalan kérdés merülhet fel egy kisvállalkozás irányítása során, melyekre sok esetben nem fordítunk kellő figyelmet – pedig ezzel jelentősen eredményesebbé tehetjük cégünk működését is. Az Invitel most elárulja, hogyan tudjuk egyszerű megoldásokkal növelni cégünk hatékonyságát.

2. Válasszunk személyre szabott szolgáltatást!
Ahány vállalkozás, annyi igény – ezért érdemes olyan távközlési szolgáltatást választanunk, amely a lehető legjobban illeszkedik cégünk profiljához. Egy tanácsadó cégnél és egy vendéglátóhelyen például teljesen más csomagra van szükség: míg az előbbinél fontos, hogy a munkatársak céges irodai telefont használhassanak, az utóbbinál nagyban növeli az üzlet sikerét, ha van televízió. Az Invitel kisvállalati ajánlataiban magunknak állíthatjuk össze a csomagjainkat, így a szolgáltatásokat az üzleti igényeinkhez igazíthatjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A home office 7+1 aranyszabálya IV.

csü dec 7 , 2017
Bár az otthoni munkavégzéshez nincs tökéletes recept, ahhoz, hogy ne legyen kínszenvedés a home office, néhány dolgot érdemes szem előtt tartanod. A Leitz 7+1 aranyszabálya segít abban, hogy élvezni tudd a távmunkát – ha létezik egyáltalán ilyesmi. 4. Munka közben iktass be jól megérdemelt szüneteket! Igenis szükség van néhány perc […]