Ezt a díjat sem sok cég nyerheti el

tapsMagyarország Legkiválóbb Vállalata díjat nyert az SAP. Az Investors in People Hungary elismerését kilenc kategóriában osztották ki azon cégeknek, amelyek elkötelezettek a szervezeti kiválóság, az eredményes és fenntartható működés mellett. Az SAP Hungary Kft. a „A felhatalmazás és részvétel kultúrája” kategória győzteseként egy évig jogosult a Magyarország Legkiválóbb Vállalata cím használatára.

Az SAP-t korábban az Aon Hewitt díjazta a 250-1000 fő között foglalkoztató vállalatok kategóriájában és a cég elnyerte a legjobb női munkahelynek, valamint a legjobb karrierindító munkahelynek járó elismerések mellett a Business Superbrands címeket is. Az SAP a Business Superbrands díj 2008-as alapítása óta hat alkalommal részesült az elismerésben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megújulhat a rendezvényszervezés

hét máj 9 , 2016
GasztroBroker néven indult az új startup, amely a rendezvényszervezést könnyítené meg a felhasználók számára, illetve az új vendégek felkutatását pörgetné fel a szolgáltatók számára. Az online platform a SIRHA vendéglátó ipari szakkiállításon mutatkozik be. A platform lényege, hogy a megrendelőknek nem kell szolgáltatók után kutatniuk, hanem  egy proforma űrlap kitöltése […]
startup