Ezért hálás lesz a mobilod: védd a vírusoktól

1

virusA mobileszközök gondos ápolása jelentősen megnövelheti az üzemidőt, a telefon élettartamát és elősegíti a mindennapos kényelmes használatot is. Most megmutatjuk, hogyan lehet egyszerűen, csupán négy lépésben karbantartani okoskészülékünket, hogy az úgy működjön, mint mikor először a kezünkbe vettük.

Talán kevesen gondolnák, de előfordulhat, hogy tudtunkon kívül telepítünk applikációkat, és velük együtt vírusokat okoseszközünkre. Ez extrém esetekben a személyes adatok vagy akár a telefon sérüléséhez is vezethet, de mindenképpen lassítják a készüléket. Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében érdemes megbízható vírusirtót telepíteni a mobileszközökre. A Samsung Smart Manager az Intel Security-vel együttműködésben automatikusan szűri az összes veszélyforrást és megoldást kínál azok kiküszöbölésére.

One thought on “Ezért hálás lesz a mobilod: védd a vírusoktól

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Na ugye! Utólag is igazolódott, hogy van igény a Vodafone Familyra

sze nov 25 , 2015
A Vodafone Magyarország lakossági szolgáltatásainak fejlesztésekor – az egyének igényei mellett – a családokra is kiemelten fókuszál, nyilatkozta Révész Balázs, a Vodafone Magyarország lakossági szegmensének marketing igazgatója egy, a családok kommunikációs szokásairól tartott beszélgetésen. Mint elmondta, a Vodafone által a közelmúltban elvégzett felmérés szerint egyértelmű igény van az olyan, az […]
Mézga Család

És még ez is...