Ez tényleg a játékrajongók mennyországa

marioÉvtizedes problémát megoldva az LG 21:9 képarányú UltraWide monitora az AMD FreeSync technológiájával biztosítja a képtörések és az akadozások nélküli játékélményt. A 21:9-es képarányú monitorok vezető gyártójaként az LG AMD FreeSync technológiájával felszerelt monitora (34UM67 modell) véget vet a korábbi kijelzőkre jellemző, a játékélményt megzavaró problémáknak. Az AMD FreeSync technológiájának köszönhetően1 a számítógépes játékokra optimalizált 34UM67 akár a sok szereplős online szerepjátékok (MMORPG) esetében is zavartalan játékélményt biztosít. Ez az egyetlen olyan 21:9 képarányú monitor, amely támogatja a FreeSync technológiát, kiküszöbölve az olyan zavaró tényezőket, mint a túl hosszú bemeneti késleltetés (a grafikus kártya által küldött jel és annak megjelenése közötti idő), a képtörés, vagy éppen a kép akadozása (amikor a videokártya sebessége nincs összhangban a monitor frissítési frekvenciájával). A technológiának köszönhetően a monitor csúcsminőségű 21:9 UltraWide megjelenítő felülettel rendelkezik, és akár 75 Hz-es képfrissítésre is alkalmas.

A monitor széles, 34 colos (87 centiméteres) IPS panelének köszönhetően a hatalmas, 2560×1080 felbontású munkaterület széles betekintési szöggel és élethű színekkel párosul. Az sRGB színtér 99 százalékos lefedettsége valósághű, professzionális használatra tervezett készülékekre jellemző élénk színeket biztosít. A Dynamic Action Sync (DAS) funkció a 34UM67 egyik legkiemelkedőbb szolgáltatása, ennek köszönhetően a képernyő bemeneti késleltetése jelentősen lerövidül. A kijelzők teljesítményének tesztelésben mérvadónak számító TÜV Rheinland vizsgálata szerint a 34UM67 bemeneti késleltetése a DAS képmód használata során mindössze 9,6 ms. A PRAD ProAdviser GmbH & Co. a bemeneti késleltetés szempontjából szintén a legfelsőbb minőségi kategóriába sorolta az LG monitorát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Ericson megoldása videót szolgáltat a felhőből

sze ápr 29 , 2015
Az Ericsson a Fabrix Systems felvásárlását és integrálását követően felhő alapú digitális videó rögzítő (DVR) megoldást mutatott be. Az Ericsson új platformja egyedi, kiforrott infrastruktúrát kínál, amely lehetővé teszi, hogy a hagyományos televíziós szolgáltatásokat zökkenőmentesen kibővítsék és felváltsák az új, felhő alapú szolgáltatások. Integrálja és virtualizálja a szükséges mennyiségű, kereskedelmi […]
felhő