Ez még csak a kezdet: a 4IG átveszi a Canon szegedi szoftverfejlesztő csapatát

Harmincnál több szakembert vesz át a nyomtatók- és fényképezőgépek gyártásában tevékenykedő Canon tulajdonában lévő Océ Holding magyarországi érdekeltségétől a 4iG – közölte a 4iG. A tájékoztatás szerint az Océ Software Research Kft. szegedi csapatát a 4iG veszi át 27 főállású szakemberrel és öt gyakornokkal. További hat gyakornok pedig lehetőséget kap, hogy a program sikeres teljesítése esetén a magyar it-vállalatnál folytassa szakmai karrierjét. A közleményben Jászai Gellért, a társaság elnök-vezérigazgatója kiemelte, hogy a 4iG számos saját, illetve partnereivel közös technológiai kutatási és fejlesztési projektben vesz részt az agráriumtól az egészségügyig, a térinformatikától a pilóta nélküli repülőeszközök területéig.

Az Océ Kft.-t 1995-ben alapította a hollandiai központú anyacég, az Océ N. V. – jelenleg Océ Holding B. V. -, amelyet 2010-ben vásárolt fel a Canon. A holland anyavállalat működésének racionalizálása során ajánlotta fel magyarországi munkatársainak szakértelmét a 4iG számára. Egy külön megállapodás értelmében a 4iG műszaki szolgáltatásokat nyújt a Canon Europe-nak. A szerződéseket a felek már aláírták – tájékoztatott a 4iG.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megújult a RUTIN okostelefon-alkalmazás

ked júl 2 , 2019
Megújult a RUTIN okostelefon-alkalmazás, amiben kizárólag a hivatalos szervezetek valós útinformációi jelennek meg. Az applikáció saját navigációs modulja segít elkerülni a lezárásokat az útvonaltervezéskor. A RUTIN egy, az úton lévőket segítő rendőrségi applikáció, amely új verziója a Google Play és App Store online áruházakból ingyenesen letölthető. (Androidos eszközökhöz már most […]

Friss, ropogós