Ez az, amivel felizgathatod a rendszergazdád

switchA Lenovo bemutatta legújabb hálózati megoldásait, köztük két új RackSwitch top-of-rack (ToR) hálózati kapcsolót, amelyek arra készültek, hogy optimalizálják a Lenovo szerver- és tárolási megoldások teljesítményét, valamint a Lenovo Flex System SI4091-et, egy olcsó interconnect modult a Flex rendszerekhez. A Lenovo RackSwitch G8296 és a Lenovo RackSwitch G8272 a két új top-of-rack hálózati kapcsoló, amelyeket arra optimalizáltak, hogy a Lenovo szerver és tárolási megoldásait támogassák az adatközpontban. Ezek a kész hálózati kapcsolók optimalizált, alacsony késleltetésű teljesítményt nyújtanak a 10 Gb-os és 40 Gb-os Ethernet kapcsolatokhoz, és támogatják az OpenFlow és a Virtual Extensible LAN (VXLAN) kommunikációs protokollokat.

A Lenovo Flex System SI4091 egy olcsó interconnect modul, amely támogatja a 10Gb Ethernetet vagy FCoE-t és arra készült, hogy segítse megoldani azokat a hálózati és interoperabilitási kihívásokat, amelyekkel a rendszeradminisztrátorok találkoznak. A modul tartalmaz előre konfigurált beállításokat, így nincs szükség rá, hogy az egyes eszközöket vagy portokat külön konfigurálják, csökkentve ezáltal a szükséges felügyeleti pontok számát. Alacsonyabb árával, kisebb kábelezési igényével és harminc százalékkal alacsonyabb energiafogyasztásával a Lenovo Flex System SI4091 fenntartási összköltsége (TCO) 18 százalékkal alacsonyabb a versenytársak ajánlatainál — áll a kínai társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Piros pont a Portégé Z20t és a Chromebook 2-nek

ked ápr 14 , 2015
A Toshiba bejelentette, hogy a Portégé Z20t és Chromebook 2 számítógépei Red Dot-dizájndíjat nyertek. A Portégé Z20t az Intel Core M processzorok kiváló teljesítményét és a táblagépek rugalmasságát ötvözi. Az elsősorban üzleti felhasználók számára fejlesztett, leválasztható kijelzővel rendelkező, 12,5 hüvelykes (31,75 cm) Full HD kijelzővel ellátott modellek a maximálisan elérhető […]
felhő

Friss, ropogós