Ez a két telefon lehet a karácsony ásza

mobilA karácsonyi szezon két főszereplője a Sony Xperia Z3 és a Samsung Galaxy Ace 4 lehetnek a Telenor szerint. Az Xperia Z3 Compact azon kevés okostelefon egyike, amely öt hüvelyknél kisebb képátló mellett nyújt csúcskategóriás teljesítményt. Erre a garanciát a Snapdragon 801-es processzor mellett a két giga memória és a 4K videofelvétel-képesség adja. A minőségi anyagokkal szerelt, üveg elő- és hátlappal rendelkező készülék IP68-minősítéssel is rendelkezik, azaz por- és vízálló: akár félórát is kibír másfél méteres mélységben, ahol a 20 megapixeles hátlapi kamerával izgalmas víz alatti felvételek is készíthetők.

A középkategóriát a Telenor kínálatában a Samsung Galaxy Ace 4 kívánja meghódítani. A 4G-képes, 4,3 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel érkező Ace 4 vadonatúj Snapdragon 410-es processzort kapott, amely egyébként csak a csúcskészülékekre jellemző fürgeséggel hajtja meg a készüléket. A telefonban emellett a manapság már ritka, de annál hasznosabb RDS-es sztereó FM rádió is megtalálható. A Radio Data System (RDS), azaz „rádiós adatrendszer”, az Európai Műsorsugárzók Uniója (EBU) által kiadott kommunikációs protokoll szabványa, kis mennyiségű digitális információ elküldésére szolgál hagyományos FM-rádiós adások alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Intel segít Stephen Hawkingnak

csü dec 4 , 2014
Az Intel Stephen Hawking professzorral közösen bemutatta új , a professzor által évtizedek óta használt rendszernél sokkal korszerűbb kommunikációs platformját, hozzásegítve a neves professzort ahhoz, hogy a külvilággal könnyebben és hatékonyabban tudjon kommunikálni. A személyre szabható platform jövő év januárjától a kutatók és a technológiai világ számára is nyílt és […]