Extrém hosszú üzemidővel érkezik az elpusztíthatatlan okostelefon

Evolveo-StrongPhoneD2-MiniAz EVOLVEO Magyarországon is bemutatta a StrongPhoneD2 Mini strapatelefont, amely ugyanúgy, mint a gyártó többi telefonja, extrém körülmények között is megállja a helyét. A Strongphone D2 Mini is megfelel az IP67-es szabványnak. Ez az jelenti, hogy por- és ütésálló, valamint fél óráig egy méter mély vízben vízálló. A telefont merev gumiborítással és a megerősített belső vázzal látták el, emellett a Strongphone D2 Mini is ütés- és rázkódásálló, így ellenáll a külső behatásoknak. A készüléket 3,5“-es, 480 x 800 pixeles (qHD) felbontású IPS kijelzővel látták el, amelyet a Gorilla Glass üveg véd a karcolásoktól.

A kis kijelzőhöz mérten nagy, 3600 mAh Li-Polymer akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít a készüléknek. A telefont kétmagos processzorral szerelték fel, amelyek mindegyike 1,3 GHz-en működik. A telefononAndroid 4.4 operációs rendszer fut. Támogatott a gyors 3G adatátviteli sebesség, valamint rendelkezik WiFi hotspot funkcióval is. A Dual SIM funkciónak köszönhetően két SIM kártyával is használhatjuk a telefont, akár úgy, hogy mindkét SIM aktív, de az egyiket ki is kapcsolhatjuk. A telefon egy nagy érzékenységű, önfókuszáló 5.0 megapixeles kamerát is kapott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okostelefonos kulcs- és távirányító helyettesítő megoldást mutattott be az iBlue

pén ápr 10 , 2015
Okostelefonnal vezérelhető autó biztonságtechnikai és a kaputechnikában használatos hagyományos távirányítók kiváltására fejlesztett két új terméket mutatott be a svájci központtal és magyarországi gyártási helyszínnel dolgozó okos otthon termékeket fejlesztő iBlue. (A Magyarországon bejegyzett iBlue Innovations Kft., a svájci iBlue AG leányválllalata. A svájci társaság vezetője Hanák Attila, a magyar leányvállalaté […]
okostelefon

Friss, ropogós