Évi több milliárd forint megtakarítást vizionál a HP

hp-printerA HP Magyarország számításai szerint a 10-49 főt foglalkoztató hazai kisvállalkozások átlagosan havi 3000 oldal nyomtatási teljesítmény mellett az Officejet Pro X technológiájának köszönhetően havonta akár 17 000 forintot is megspórolhatnak a kisirodai lézernyomtatókkal szemben, miközben havi kát órával kevesebb idő telne el nyomtatással. Ennek eredményeként az idehaza működő több mint 30 000 kisvállalkozás havi szinten akár fél milliárd forint költséghatékonyságot is elérhetne.

„A KKV szektor szereplőinek érdemes újragondolni a mindennapi nyomtatásról alkotott véleményüket és átértékelni milyen termékre van szükségük a cégük költségeinek és hatékonyságának optimalizálásához. A legújabb tintasugaras termékek sok esetben nyújtanak kedvezőbb alternatívát a megszokott lézernyomtatókkal szemben” – mondta Takáts Kristóf, a HP vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Scanneléssel védik az állami vagyont

csü máj 29 , 2014
Iratdigitalizálási projekt segítségével hatékonyabbá vált az állami ingatlanok elbirtoklásának megakadályozása — jelentette be a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV). A projekthez az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a magyar állam 281 millió forintos támogatást biztosított. A projekt során összesen 2,5 millió oldalt dolgoztak fel optikai szövegfelismerő szoftverrel és rögzítettek hozzájuk […]
scanner

Friss, ropogós