EURONET: kilencmillióból hatan tanultak

5000forintA EURONET Magyarország Informatikai Zrt. az Új Széchenyi Terv „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a közép-magyarországi régióban” címmel meghirdetett pályázatán elnyert 9,392 millió forint támogatás felhasználásával hat munkahelyi képzést valósított meg a minőségi szolgáltatás nyújtás fejlesztése érdekében. A képzések megvalósulása cégünk munkatársainak hatékonyabb munkavégzése mellett ügyfeleink magasabb szintű kiszolgálását is eredményezi, növelve partnereink elégedettségét — áll a társaság közleményében.

(Megérdeklődtük a cégtől, hogy milyen képzésre költöttek fejenként másfél millió forintot, mert bár elsőnek kissé túlárazottnak tűnik a dolgozók okítása, azért egy több éves képzés akár kerülhet is ennyibe. Érdeklődésünkre még nem kaptunk választ. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már az e-kereskedelem is robbanásszerű

pén dec 27 , 2013
A vásárlási szokások változását mutatja az, hogy a személyes vásárlás mellett robbanásszerűen nő az online csatornákon történő vásárlás. A karácsony előtti növekvő forgalom során a vásárlások mintegy harmada, egyes termékek esetén pedig már az értékesítés zöme a megújult www.telekom.hu oldalon keresztül történt. Egyre többen ismerik fel az online vásárlás előnyeit, […]
e-kereskedelem, drón

És még ez is...