Észlény eszközöket ajándékozott a mentőknek a Huawei

Ötven nagyon okos eszközt adományozott a Huawei Technologies Hungary az Országos Mentőszolgálatnak (OMSZ).

A Huawei közleménye szerint Magyarországon az OMSZ szervezési, adminisztratív területén dolgozók több helyen is régebbi típusú szolgálati mobiltelefonokkal látják el munkájukat, ami olykor nehezíti a szakszerű, gyors és digitális csatornákat is bevető információáramlást. (Tudomásunk szerint az OMSZ korszerű Tetra EDR eszközökkel rendelkezik. A -szerk- megj.) A Huawei magyar leányvállalata a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben létrejött akció keretében ötven okoskészüléket adományoz az OMSZ-nek. A felajánlott eszközök olyan szolgálati feladatok elvégzését fogják segíteni, ahol előnyt jelent a gyors és megbízható digitális kommunikáció.

„Az utóbbi években óriási fejlődésen ment keresztül az OMSZ, a korábbi, papíralapú kommunikációt digitális megoldásokkal váltottuk fel. A technológia, az eszközök gyors fejlődését folyamatosan követve tudunk még hatékonyabban segítséget nyújtani a rászorulóknak, ehhez járul hozzá a Huawei támogatása is” – nyilatkozta Győrfi Pál. Az OMSZ kommunikációs vezetője arról is beszámolt, hogy a szolgálat munkatársai a készülékek fotós képességeit használják majd ki minél szélesebb körben, továbbá nagy könnyebbséget jelent számukra az új, korszerű készülékek használata levelezőrendszerük elérésében is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Szörnyű dolgok derültek ki a Hamisítás Elleni Világnapon

hét jún 22 , 2020
A Hamisítás Elleni Világnapot először 1998-ban egy, a hamisítás ellen nemzetközi szinten fellépő csoport, a Global Anti-Counterfeiting Group hirdette meg, és minden év júniusában tartják, évente változó, hogy a hónap melyik napján. Idén június 10-én. A világnap célja a fogyasztói tudatosság növelése, középpontba helyezve a hamisítás, a kalózkodás, illetve az […]
hamis iPhone

Friss, ropogós