Eszközbe integrált virtuális SIM-kártya a Telekomnál

A Magyar Telekom elérhetővé magyarországi hálózatán az eszközbe integrált virtuális SIM-kártya használatát. Az eSIM egy fizikai SIM-hez tartozóan, előfizetéssel együtt üzemeltethető.

Pereszlényi Zoltán, a cég lakossági marketing és értékesítés menedzsment igazgatója elmondta, az “eSIM-kártya” a mobilitás teljes világa és a dolgok internete (IoT) felé nyit utat. A Telekom első eSIM-képes eszköze egy okosóra, a megoldást minden nagyobb platform támogatja, a készüléktípusok bővülése folyamatos – közölte. Az eSIM-et ügyfélszolgálaton keresztül lehet igényelni. A hagyományos SIM-kártyákat felváltó beépített eSIM (embedded SIM) kisméretű eszközökben is könnyen elfér. A szolgáltatáshoz nem szükséges a szolgáltatótól fizikai SIM-kártyát átvenni és azt a készülékbe helyezni, elegendő a szerződés megkötését követően az interneten keresztül letölteni a felhasználói SIM-profilt. Így a hagyományos SIM-kártyák cseréjével járó munkafolyamat is egyszerűsödik. Az új technológia megfelel a Global System for Mobile Communications (GSMA) – a világ legnagyobb mobil-szolgáltatókat tömörítő egyesülete nemzetközi szabványának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Késsel fenyegetőzve szerzett mobiltelefont

vas jún 17 , 2018
A Kiskunhalasi Járási Ügyészség súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntette miatt vádat emelt egy 36 éves kiskunmajsai férfi ellen, aki közös italozás után késsel fenyegetőzve szerezte meg ismerőse mobiltelefonját. A 36 éves vádlott 2018. március 3.-án délután elment egy kiskunmajsai ismerősének otthonába, ahol panaszkodni kezdett a férfinek a rossz életkörülményeire. Ennek […]