Ésszel a fotómegosztással is: segít az ESET

lakotelep-esteBenne vagyunk a fesztiválszezonban: az okostelefonok, táblagépek és laptopok nélkül már egyre nehezebben tudják elképzelni a bulizást, a pihenést. A szlovák biztonságtechnológiai vállalat, az ESET szakértői néhány tippet és tanácsot adtak közzé, hogy az egyre nélkülözhetetlenebb eszközök biztonságos és körültekintő használatával gondtalan legyen a nyaralás.

+1. Sose tegyünk fel a közösségi oldalra olyan fotókat, amelyeken lakásunk értéktárgyai, nagy értékű műszaki cikkei láthatóak, vagy amelyek segíthetnek az esetleges betörőknek a tájékozódásban. És végül sose posztoljuk ki előre, ha nyaralni indulunk, ugyanis a statisztikák szerint a betörők több mint nyolcvanöt százaléka is aktívan használja, figyeli a közösségi oldalakat. Emiatt ha például éppen becsekkolunk a reptérre, bőven elég a közvetlen családtagokkal, barátainkkal közölni, nem tanácsos ezt publikus információként megosztani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

PayPal: eljött a függetlenség napja

ked júl 21 , 2015
Tegnap megkezdődött a kereskedés a PayPal online fizetési szolgáltató részvényeivel, ezzel hivatalosan is befejeződött a vállalat eBayről történő leválasztása. A PayPal Holdings Inc. törzsrészvényei tegnaptól PYPL tőzsdei szimbólum alatt jegyezhetők a NASDAQ részvénypiacon. A PayPal a globális online fizetési piacon kivételesen erős pozíciót tudhat magáénak: a vállalat jelenleg 169 millió […]

És még ez is...