Esküszöm, hogy olvastam a felhasználói feltételeket: így lesz biztonságban a telefonod IV.

okostelefonMivel a telefonunk egyre inkább az életünk központi egységévé válik, egyre bizalmasabb adatokat, fájlokat tárolunk rajta. Ezért fontos, hogy a biztonsági intézkedések lépést tartsanak a fejlődéssel. Íme, egy újabb tipp, hogy hogyan előzheted meg, hogy feltörjék a telefonodat.

Most őszintén: ki az, aki valaha is végigolvasta, hogy mivel jár, amikor kipipáljuk az „elfogadom a felhasználói feltételeket” mezőt? Pedig az alkalmazások letöltésénél különösen fontos néhány másodpercet szánni arra, hogy mit engedélyezünk. Amennyiben például személyes adatokhoz is hozzáférést kér az applikáció, semmiképp nem szabad letölteni. És minden esetben csakis és kizárólag megbízható forrásból származó alkalmazásokat használjunk a telefonon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Pályázatot hírdet az Okos Jövő Innovációs Klaszter

vas aug 28 , 2016
Az Okos Jövő Innovációs Klaszter pályázatot hirdetett Smart City Micro Solutions 2016 néven. Az első díjat elnyerő pályázó a tárgynyereményen felül lehetőséget kap ötletének prezentálására a Smart Future Lab Zrt. képviselői, és a befektetési bizottság előtt, amelynek folyománya lehet egy ötvenmillió forint összegű magvető befektetés és az ezzel járó inkubációs/akcelerációs […]
Mézga Köbüki