Érzik az idők szavát: Debrecenben nyitott új szolgáltatóközpontot a NEXON

Sass és OcskayKelet-Magyarország gyors növekedési ütemére és a helyi vállalatok professzionális szolgáltatásigényére reagálva Debrecenben nyitotta meg új, bér- és HR-outsourcing szolgáltatóközpontját a NEXON Vállalkozási és Kereskedelmi Kft. A debreceni irodában máris 19 vállalat 6400 dolgozójának bérszámfejtési feladatait végzik, de terveik között szerepel a folyamatos bővülés, további munkahelyek teremtése. A NEXON közel háromezer vállalat egymillió munkavállalójának bér- és HR-adatait kezelik, számfejtik NEXON-szoftverekkel.

„Célunk volt, hogy eddigi irodáink mellett olyan városban indítsuk el új szolgáltatóközpontunkat, ahol az infrastruktúra folyamatosan fejlődik. Debrecen pedig ilyen hely. Innovációra, technológiaváltásra képes nagyvállalatok, valamint kis- és közepes vállalkozások szép számmal vannak jelen; számos kiemelt regionális partnerünk székhelye, akik számára HR-outsourcing szolgáltatást nyújtunk a tőlünk megszokott, magas szolgáltatásminőségben – mondta Sass Katalin a NEXON egyik tulajdonosa, ügyvezetője.

„Bátran kijelenthetem, hogy a NEXON élen jár a HR-szakma digitalizációjának megteremtésében. 4. generációs rendszerünk a legkorszerűbb technológia alkalmazásával mobilitást és teljesen új ügyfélélményt kínál. Hiszünk benne, hogy lehet élmény a HR, és ehhez a NEXON e-HR megoldásai diktálják a tempót. Előremutató fejlesztéseink, speciális szakértelmünk, és elkötelezett munkatársaink segítségével a jövőben is vezető humánügyviteli szolgáltatóként kívánunk jelen lenni Magyarországon. Ebben pedig jelentős mérföldkő a debreceni szolgáltatóközpontunk megnyitása”– nyilatkozta Sass férje, Ocskay Szilárd a NEXON másik tulajdonosa, és ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elindult a Telenor otthoni internetszolgáltatása

csü szept 16 , 2021
ShareTweetPinShareMár elő lehet fizetni a Telenor Magyarország vezeték nélküli hálózatán elérhető új otthoni internetszolgáltatására, a Telenor OtthonNet-re, amellyel a szolgáltató belép az otthoni szolgáltatások területére. A lakossági ügyfeleknek szóló, korlátlan adatforgalom mellett otthoni internetezést kínáló OtthonNet a bevezetésekor is már több mint egymillió háztartás számára érhető el, és a fejlesztéseknek […]
Telenor Hipernet

És még ez is...