Érthető: focijátékba fektet az ország egyk legnagyobb kockázati tőkealap-kezelő társulása

moneyA nemzetközi statisztikai cégek valós méréseire építő fantasy futball játékokat fejlesztő Statzupba 60 millió forintot fektet az ország egyik legnagyobb kockázati tőkealap-kezelő társulása, az AVEC csoport. Pontosabban a csoporthoz tartozó OTP – Day One Magvető Tőkealap fektette be ezt az összeget. A „fantasy futball” játék egyediségét a valós statisztikákon alapuló játékmód és a felhasználói oldalról könnyen érthető játékmenet adja. A nyugati versenytársakhoz képest sokkal szélesebb, több bajnokságra kiterjedő adatbázist használnak, amely nemzetközi szinten is újdonságnak számít, ez pedig komoly termékelőnyt jelent — áll az MTI közleményében. Az AVEC csoport a nemzetközi terjeszkedésben nyújtott segítségen felül sportiparági kapcsolatokkal segíti a csapatot, valamint aktív szerepet vállal a cégépítésben és a csapat előtt álló akadályok kezelésében.

Vélemény
Minden rosszindulatot félretéve: értjük, hogy miért fektet milliókat egy futballjátékba: a megtérülés miatt. Persze nem feltétlenül ennél a játéknál fog megtérülni, de hogy megtérül, az erősen sanszos.
-szerk-

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ártatlanul bűnhődött a telefonfülke

hét ápr 7 , 2014
ShareTweetPinShareA zalai rendőrök egy órán belül elfogták azt a 24 éves nagykanizsai férfit, aki a gyanú szerint 2014. március 30-án éjjel 3 óra 25 perckor Nagykanizsán a Rozgonyi út, az Erzsébet tér és a Magyar út kereszteződésében álló nyilvános telefonfülke két oldali, valamint az ajtó felőli üvegét berúgta, amivel több […]

És még ez is...