Értelmetlen: RGB LED világítású DDR4 memóriát dobott piacra a HyperX

A HyperX bemutatta legújabb memóriamodulját, a Predator DDR4 RGB-t. A memória több alaplapszállító, például az ASUS Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion és az MSI Mystic Light Sync, világításszabályozó szoftverével is együttműködik. A többféle DDR4 alaplap 1,35 voltos beállításaival működő Predator DDR4 RGB memória teljes körű gyári tesztelésen esett rá, és élettartam-garancia, valamint ingyenes műszaki támogatás jár hozzá. 8 GB-os különálló modulként vagy két-, illetve négydarabos kiszerelésben, 16 GB és 32 GB kapacitással érhető el a HyperX kereskedelmi hálózatában.

„Az új RAM-ot fluid RGB-fényeffekteket kibocsátó LED-panellel szereltük fel1. A közvetlenül az alaplapról táplált HyperX Infrared Sync technológia a modulvilágítás összehangolásával egyedülálló és többféle színárnyalat megjelenítésére képes RGB-dizájnt hoz létre, ami egy egészen különleges vizuális élményt nyújt. Továbbá nagyobb testre szabhatóságot tesz lehetővé a játékfejlesztők, valamint a tuningolók számára a PC-k és az újonnan épített rendszerek esetében” – mondta Adrien Viaud, a HyperX EMEA-régióért felelős alkalmazásmérnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okos: technológiai vállalatok adóztatásából finanszírozná a nyugdíjemelést a spanyol kormány

csü máj 3 , 2018
Nagyrészt a technológiai nagyvállalatok, például a Google vagy az Apple digitális szolgáltatásainak adóztatásából fedezné a spanyol kormány a nyugdíjaknak az infláció mértékével megegyező emelését az idén és jövőre — írta több spanyol napilap is. Az elképzelés a 2018-2021-es időszakra vonatkozó stabilitási programban szerepel, amelyet a dél-európai ország vezetése kedden küldött […]

Friss, ropogós