ERP-rendszert vezetett be az IVANICS Kft.

csodalkozikAz IVANICS Kft. 9 978 000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében. A vállalkozás a közel 25 millió forint összköltségvetésű fejlesztése során egy integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be. A projekt keretében egy olyan készletgazdálkodási, ügyfélkezelési, beszerzési és áruforgalmi, táv- és csoportmunka rendszert, amely képes kezelni a vállalkozás által forgalmazott termékeket és ügyfél kapcsolatait. A társaság, e sorok szerzője számára eleddig ismeretlen DOAS Professional nevű terméket vezette be, amely -mint a közleményükben írják- “korszerű HTTP protokoll alapú hálózati architektúrát alkalmaz, és optimálisan teszi lehetővé, egy több márkát forgalmazó, több telephellyel rendelkező vállalat támogatását”.

Érdeklődésünkre Giller Tamás ERP-szakértő elmondta, hogy a számunkra ismeretlen DOAS Professional rendszer jól ismert az autoipari ERP rendszerek világában. Hozzátette, a DOAS rendszer a Rubin Dms Zrt. szoftverceg termeke .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lassan az újszülöttek is internetezni fognak

szo ápr 19 , 2014
Már az óvodások is neteznek: ezért is lehet sok szülőnek igénye arra, hogy valamilyen módon ellenőrizhesse a gyermeke internetezését — áll az NMHH friss jelentésében. A kamaszokkal élő internetezők (akár nagykorúak, akár ők maguk is kamaszok) elmondása szerint a 14 és 17 év közöttiek háromnegyede szokott úgy internetezni számítógépen, hogy […]
Facebook

Friss, ropogós