Erős első negyedévet zárt a UPC Magyarország

A UPC Magyarország előfizetéseinek száma az előző év azonos időszakához képest 104 ezerrel növekedett, és így meghaladta az 1,945 milliót. Az előző évhez viszonyított teljes árbevétel-növekedés pedig 11 százalékos emelkedést mutat.

Az első negyedévben az előző év azonos időszakához képest 11 százalékos árbevétel-növekedést produkált a UPC Magyarország. A kiemelkedő teljesítményt a dinamikusan fejlődő üzleti szolgáltatások üzletág eredményei, az egyre bővülő mobil szolgáltatások és a szélessávú hálózat fejlesztése alapozták meg — olvasható a táársaság közleményében. Az előfizetések (RGU-k) száma az első negyedév végére 1,945 millió fölé emelkedett. 2017. március 31-ig összesen 632 840 szélessávú internet előfizetést regisztráltak, amely 35 590-nel haladja meg az egy évvel korábbi értéket. Az analóg és digitális televízió előfizetések száma pedig 11 380-nal emelkedett ugyanebben az időszakban, így összesen több mint 663 900 televíziós előfizetést nyújt országszerte a UPC.

Ami a vezetékes telefon előfizetéseket illeti, ezek mennyisége egy év alatt több mint 31 700-zal gyarapodott, így az első negyedév végére elérte az 581 100-at. A UPC által nyújtott mobil szolgáltatások előfizetői tábora 67 ezresre bővült, ami 25 740-nel több, mint a 2016 március végi létszám. Dinamikusan fejlődik a UPC Magyarország innovatív termékeinek népszerűsége. Az otthonok falain kívül is folyamatos televíziós élményt kínáló Horizon Go szolgáltatást aktívan használó ügyfelek száma egy év alatt megnégyszereződött. A nagysebességű wifi router, a Connect Box pedig valódi sikertörténet, hiszen országszerte már harmincszor annyi UPC előfizető lakásában és irodájában működnek ilyen készülékek, mint egy évvel korábban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Xerox: az it-biztonság a nyomtatókkal kezdődik

sze máj 10 , 2017
A digitalizálódó irodai ökoszisztéma legsebezhetőbb pontjai napjainkban a hálózatba kötött nyomtatók és multifunkciós berendezések. A Quocirca tavalyi, Angliában, Franciaországban, Németországban és az USA-ban, 200 vállalkozás bevonásával elvégzett felmérése szerint a válaszadó cégek 61 százaléka ismerte el, hogy váltak már adatlopással járó kibertámadás áldozatává. A bűnözők pedig rendszerint a védelem nélkül […]

És még ez is...