Érkeznek az új ADATA memóriakártyák, amelyek támogatják a nagysebességű alkalmazás futtatást is

Az ADATA Technology bejelentette, hogy a Premier microSDXC / microSDHC UHS-I 10 kártyái támogatják az új SD Association A1 szabványt. Az SD 5.1 részeként az A1-et azért alakították ki, hogy a külső tárolókon lévő alkalmazásokat is lehessen futtatni az SD-kártya normal használatán túlmenően. Ugyanakkor az ADATA V10 és V30 rögzítési képességei minden Premier Pro microSD és SD kártyán megmaradtak, ami legalább 10 MB/s és 30 MB/s sávszélességet jelent.

Az SD 5.1 követelményeinek része az A1 specifikáció. A szabványnak megfelelő microSD vagy az SD kártya megfelelően nagy olvasási sebességgel és IOPS-mutatókkal kell rendelkezni az alkalmazások sikeres futtatásához, hogy a késleltetés ne jelentsen problémát. Más szóval az A1 minősített microSD és SD kártyák teljesítménye megegyezik belső tárolók teljesítményével. Az A1-es memóriakártyák nagyobb szabadságot biztosítanak a felhasználóknak, mint azelőtt, mert az alkalmazások már nem csak a belső tárhelyről futtathatók. Az A1 és a jövőbeli specifikációkkal a felhasználók még több alkalmazást telepíthetnek a nagy kiegészítő tárhelyekre és kompromisszumok nélkül futtathatják onnan a szoftvereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gondok a Virgo Systemsnél: Ilia fogja rendbe tenni a céget (frissítve)

csü szept 7 , 2017
Ilia Istvánt nevezték ki a Virgo Systems szoftverfejlesztő cég operatív vezetőjének augusztus 1-jén. Az új vezető fontos feladata a korábban kijelölt stratégiai célokat megvalósító cselekvési terv kidolgozása, valamint stabil felső- és középvezetői réteg megszilárdítása a cégnél, illetve a vállalat kereskedelmi pozíciójának megerősítésére. A villamosmérnök végzettségű Ilia jelentős it-piaci tapasztalatokkal rendelkezik. A […]

Friss, ropogós