Ericsson: jövőre lehagyják az emberiséget a mobil-előfizetések

mobilElőrejelzések szerint 2015-ben a mobil-előfizetések száma meghaladja a Föld lakosainak számát. Az idén az első negyedévben globálisan 120 millióval gyarapodott az új mobil-előfizetések száma, egy év alatt pedig hétszázalékos volt a növekedés – derül ki az Ericsson legeslegfrissebb mobilitási jelentéséből. A 2014 első negyedévében értékesített összes telefon 65 százaléka okostelefon volt. Két év múlva, 2016-ban az okostelefon-előfizetések száma várhatóan meghaladja majd a hagyományos telefonokét.

A mobil adatforgalom az Ericsson előrejelzése szerint 2013 és 2019 között a tízszeresére nő, az aktív gépek közötti kapcsolattal (m2m) rendelkező eszközök száma pedig három-négyszeresére bővül a 2013 év végi 200 millióhoz képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ha a Patyomkin páncélos matrózainak lett volna okostelefonjuk...

hét jún 16 , 2014
Azonnal információt kaphatunk a lejárt szavatosságú vagy veszélyes termékekről a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) új okostelefon-alkalmazásának segítségével. Csupán annyit kell tenni, hogy lefotózzuk a megvásárolni kívánt termékek QR-kódját, és máris mindent szükséges információ felugrik a képernyőn. Az applikáció a legfontosabb fogyasztóvédelmi ismeretanyagot is tartalmazza: lehetőséget nyújt a termékhez kapcsolódó reklamációs […]