Ericsson + Cisco: gigászok, ha összefognak

King-Kong-GodzillaAz Ericsson és Cisco gigantikus együttműködésre lép a jövő hálózatainak létrehozása érdekében. Persze az együttműködés fő nyertesei az ügyfelek lesznek, hiszen a két vállalat szinergiáiból fakadóan a legjobb szolgáltatásokból és megoldásokból részesülhetnek: útválasztás, adatközpontok, hálózati szolgáltatások, felhő, mobilkommunikáció, hálózat-menedzsment és vezérlés, vagy globális szolgáltatások — áll az együttműködő felek közleményében. A két gigász egymást kiegészítő szolgáltatásai segítségével – globális szolgáltatások, tanácsadás, integráció, managed operations megoldások bármely it és hálózati rendszeren – az ügyfelek képesek lesznek felgyorsítani vállalkozásuk átalakítását e nagyszerű kor követelményeinek megfelelően.

A felek megállapodtak továbbá, hogy megvitatják egymással, a tisztességes, ésszerű és megkülönböztetéstől mentes szabályaikat (fair, reasonable, and non-discriminatory terms – FRAND), és a szabadalmakra és védjegyekre szóló kölcsönös licencszerződéseket kötnek, biztosítva a közös innováció akadálytalanságát és biztonságot nyújtva mindkét társaság ügyfelei számára. Ha a svéd társaság tortáján, hogy a megállapodás értelmében a Cisco licencdíjat fizet az Ericsson részére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

iPad Pro: megérkeztek az első kiegészítők

pén nov 13 , 2015
A Logitech bemutatta az Apple-el közösen fejlesztett, kifejezetten az iPad Próhoz készült kiegészítőit: a Logi CREATE billentyűzetet és a Logi CREATE tokot. A közös munka eredményeként a Logitech dobja piacra az első, külső gyártó által készített billentyűzetet az iPad Próhoz, amelynek ráadásul a csatlakoztatásával, bekapcsolásával és a töltésével sem kell […]

Friss, ropogós