Ericsson: cakumpakk minden a nethez kapcsolódik V.

Home-AlonexA CES-en az Ericsson öt kulcsfontosságú tapasztalati zónát mutat be a résztvevőknek, hogy azokon áthaladva megtapasztalják, milyen az „élet a hálózatba kapcsolt társadalomban”, milyen lesz az a világ, amikor a konyhánktól az autónkig minden hálózatba kapcsolódik majd.

Otthoni élet
A zóna azt mutatja meg, miként csatlakozhatunk és kommunikálhatunk az otthonunkkal, a háztartási készülékekkel és eszközökkel. Személyre szabott tartalom – zene, videók, könyvek, játékok, TV és közösségi oldalak – amelyeket mindenhová magunkkal vihetünk, a legkiválóbb minőségben. Az „Otthoni élet” zóna bemutatja a TV-élmény következő generációját, egy virtuális otthoni átjárót, a VoLTE együttműködési eszközöket, a számítási felhő alapú játékot, a médiakezelési és wellness-megoldásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ericsson: nehogymá' csak a papír ne legyen okos

ked jan 14 , 2014
Az Ericsson saját Connected Me technológiáját használó legújabb fejlesztése a „csatlakoztatott okos papír (Connected Paper) a 2014-es CES-en mutatkozott be először a nagyközönség előtt. Mint a neve is mutatja egy papír (bármely célra előállított termék lehet, például: újság, csomagolás, szórólap stb.), amely egy olyan digitális jeladóval van felszerelve, mely egyetlen […]
áramkör

Friss, ropogós