Ericsson: cakumpakk minden a nethez kapcsolódik IV.

A CES-en az Ericsson öt kulcsfontosságú tapasztalati zónát mutat be a résztvevőknek, hogy azokon áthaladva megtapasztalják, milyen az „élet a hálózatba kapcsolt társadalomban”, milyen lesz az a világ, amikor a konyhánktól az autónkig minden hálózatba kapcsolódik majd.

Játék élet
A „Játék élet” zóna egy kosárlabda-csarnok belsejét mutatja, a lelátókkal, a nagy kivetítőkkel és saját kosárlabda-pályával. Az ebben a zónában bemutatott megoldások többek között: számítási felhő alapú szolgáltatások étel rendeléséhez, jegyek meghosszabbításához és vásárláshoz, wifiLTE átállási megoldások, hirdetési megoldások és kulcsfontosságú infrastruktúra eszközök a nagy kapacitású lefedettség érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kamerák a Combinokra

ked jan 14 , 2014
ShareTweetPinShareKamerákat szerelnek a Budapesten közlekedő Combino villamosokra, amelyeket összekötnek a forgalomirányítási központtal, és elkezdődhet egy utastájékoztató mobilalkalmazás fejlesztése is – közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI megkeresésére. A központ a múlt héten újabb közbeszerzést írt ki, amelyekben részben ezekre a feladatokra keresnek kivitelezőt. A BKK tájékoztatása szerint […]
Kamera

És még ez is...