Ericsson: cakumpakk minden a nethez kapcsolódik II.

A CES-en az Ericsson öt kulcsfontosságú tapasztalati zónát mutat be a résztvevőknek, hogy azokon áthaladva megtapasztalják, milyen az „élet a hálózatba kapcsolt társadalomban”, milyen lesz az a világ, amikor a konyhánktól az autónkig minden hálózatba kapcsolódik majd.

Mobil élet
A „Mobil élet” zóna látogatói felfedezhetik a csatlakoztatott járművekkel, telematikával és személyre szabott csomagküldő szolgáltatással kapcsolatos megoldásokat, amelyek a tartózkodási helyen és hitelesítésen alapulnak. Az utcát bemutató részen a városi környezetre tervezett kis-cellás megoldások, az LTE Broadcast, a VoLTE alapú kommunikáció, és az interaktív hirdetőtáblás hirdetés látható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az LG az OLED TV-kben látja a jövőt

vas jan 12 , 2014
Az OLED TV-k iránt világszerte várható keresletnövekedésre számítva az LG számos gyár létesítésébe kezdett Koreán kívül. Már elkészültek brazíliai, lengyelországi, kínai és thaiföldi gyárai, a mexikói gyártóüzemében pedig idén indul meg az észak-amerikai piacra szánt OLED TV-készülékek gyártása. A globális OLED TV-ket gyártó hálózatának révén az LG már a verseny […]