Ericsson: a szoftveres videotömörítésé a jövő

televizioAz Ericsson bejelentette, hogy 125 millió dollárért felvásárolja az amerikai Enviviot. Az akvizíció megerősíti az Ericsson pozícióját a videotömörítés területén, ötvözve a cég vezető pozícióját a műsorszórás és kontribúció valamint a többképernyős telekom és kábel disztribúció szegmensekben. Az Envivio felhőcentrikus és szoftveralapú videotechnológiája fontos kiegészítése lesz az Ericsson média, feldolgozási, megjelenítési, műsorszórási és TV platformjainak.

Az Envivio globális vezető a szoftveralapú videokódolás területén, több mint 400 televíziós szolgáltató és tartalomtulajdonos ügyféllel világszerte. A vállalat 43 millió dollár bevételt ért el 2014-ben, központja a kaliforniai San Franciscóban található. A céget 2000-ben alapították, és 200 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. A legnagyobb Envivio-ügyfelek a Comcast, Cox Communications, Liberty Global, Sky, Telstra és Time Warner Cable.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Erőgépeket mutatott be a Lenovo

ked okt 20 , 2015
A Lenovo bemutatja új mobil munkaállomás családjának első tagjait, a ThinkPad P50-et és P70-et. Ezek az új ThinkPad P szériájú rendszerek az elérhető legjobb teljesítményt nyújtják. A ThinkPad P70: Csúcsteljesítményt igénylő szakembereknek tervezték a médiától és a szórakoztató ipartól kezdve az olaj és gáziparban dolgozókig. A Lenovo ThinkPad P70 egy […]
IBM személyi számítógép

Friss, ropogós