Ericsson a jövőről III.

városAz Ericsson ConsumerLab szerint az alábbi trendek fogják jellemezni 2013-at.

3. Saját szélessáv munkahelyen. Az okostelefon-használók összesen 57 százaléka használja saját okostelefon-előfizetéseit a munkahelyén. A saját okostelefonokat egyre nagyobb arányban használják munkavégzésre, e-mailek küldésére, üzleti utak tervezésére, úti célok felkutatására és még sok minden másra.
4. A városlakók menthetetlenül mobillá válnak. Azáltal, hogy az internetet mindig és mindenhol hozzáférhető, a fogyasztók mostanra már elérték, hogy az internetet ténylegesen is mobillá tegyék. A mobilhálózati lefedettség az egyike a városi élettel kapcsolatos legfontosabb elégedettségi faktoroknak. 2018-ra az okostelefon-előfizetések száma eléri a 3,3 milliárdot.
(Folytatjuk)


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Neten az új felsőoktatási felvételi tájékoztató

ked jan 1 , 2013
  A Felvin (www.felvi.hu) már elérhetők a felvételi szabályokat és az intézmények által 2013 szeptemberére meghirdetett képzéseket tartalmazó felsőoktatási felvételi tájékoztatók. A Felvi honlapjának közlése szerint a tájékoztató kiadványok – amelyek mellékelve egy jelentkezési lapot is tartalmaznak – könyv formában januárban kerülnek a boltok polcaira. A tájékoztatók hivatalos kiegészítése pedig […]

Friss, ropogós