Érdemes levezetni a kósza feszültségeket : villám kisokos

villamA pár hetes kánikula után az előrejelzések szerint augusztus második felében ismét megszaporodnak majd a villámlással járó nyári zivatarok, ezért fontos, hogy időben felkészüljünk ezekre. Az APC by Schneider Electric megosztja olvasóinkkal tapasztalatait, amelyek segítségével megvédhetjük készülékeinket.

A házak tetején elhelyezett villámhárító hasznos találmány, hiszen segít a becsapódó villámnak megtalálni a helyes utat ahelyett, hogy otthonunkat venné célba. Így megelőzhetők a villámok okozta tűzesetek. Ám az egyre növekvő számú és különösen érzékeny elektronikai eszközeinket nem vértezi fel a kósza villamos feszültségekkel szemben. A szünetmentes tápegységek és tüskeszűrők viszont megfelelő védelmet biztosítanak készülékeinknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Drágák és picik a magyar mobilinternet-csomagok

ked aug 18 , 2015
A válaszadók több mint fele (ötvenöt százalék) szerint a mobilinternet egy olyan szolgáltatás, amely még nem elérhető mindenki számára, de egyre többen engedhetik meg maguknak, míg a megkérdezettek közel fele (negyvenegy százalék) szerint számít alapvető szolgáltatásnak, amivel a legtöbb ember már rendelkezik — derül ki egy, a Google megbízásából a […]

És még ez is...