Ennek örülni fognak a QNAP NAS felhasználók


A QNAP Systems, Inc. bejelentette, hogy már a Domotz Pro System is elérhető a QTS App Centerben a Home Automation kategóriában. A QNAP felhasználók innen tölthetik le a Domotz Pro szoftvert. „A Domotz Pro az első okos otthon vezérlő applikáció a QNAP hivatalos app centerében. A QNAP felhasználók így már egyszerűen monitorozhatják hálózatukat anélkül, hogy bármilyen új dobozra vagy hardverre szükségük lenne” — nyilatkozta Domenico Crapanzano, a Domotz alapítója és vezérigazgatója. David Chiang a QNAP kereskedelmi és marketing igazgatója elmondta, hogy „a Domotz okos otthon applikációja lenyűgöző lehetőségeket és számtalan beállítási funkciót kínál a QNAP NAS tulajdonosoknak. Ennek köszönhetően a QNAP NAS a Domotz Pro-val közösen gyorsan ideális választássá válik nemcsak, mint a mai modern okos otthonok vezérlője, hanem mint egy központosított fájlmegosztó, mentő eszköz, továbbá multimédia center is”.

A Domotz Pro a QNAP eszközön, mint egy házigazda irányítja otthonunkat és feltérképezi a rajta lévő eszközöket. A rendszer ezt teljesen önműködően teszi meg az ip-cím azonosításával, a rajta lévő eszközök gyártójától függetlenül, illetve egy teljes listát készít azokról. Az eszközök aktuális állapotáról folyamatosan kapható információ a mobil applikáción vagy a webes felületen keresztül is. A Domotz Pro mint egy távoli asztal biztosítja a távirányítását az összes számítógépnek és egyéb eszközöknek, amelyek támogatják a http, https, Telnet, SSH vagy RDP csatlakozások valamelyikét. Az eszköz aktuális energiafelvétele a mobil appon keresztül látható, a hálózati diagnosztika megmondja, hogy az internet miért lassú és real-time üzenetet képes küldeni bármely eszközünk állaptáról, ha beállítottak hozzá esemény-értesítést. A rendszernek van egy együttműködési funkciója, ennek köszönhetően meghívható egy másik személy, akiben megbízunk, hogy segítsen nekünk egy it-probléma elhárításában amennyiben erre szükségünk van. Az app harminc napig ingyenesen kipróbálható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Internet-előfizetés áfacsökkentés: Brüsszel betart

sze júl 20 , 2016
Brüsszel megtámadta Magyarország áfacsökkentési szándékát az internet-előfizetések tekintetében, ezért veszélybe került ez a törekvés — mondta Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára keddi sajtótájékoztatóján. Az államtitkár kiemelte: az Európai Unió nem hagyta jóvá, hogy a jövő év elejétől 27 százalékról 18-ra csökkenjen az internet-előfizetés áfája, így ennek […]