eMAG: pirosbetűs ünnep volt a Black Friday

1

BlackFridayIdén először rendezte meg Magyarországon a Black Friday-t az eMAG webáruház, mellyel rögtön több pályacsúcsot is megdöntött a hazai pályán. Több mint 1,2 millió látogató kereste fel az oldalt, ahol 95 000 terméket vásároltak, ami -legalábbis az eMag közleménye szerint- példátlan a magyar online kereskedelem történetében. A Black Friday vásárlások összesített értéke meghaladta az 1,7 milliárd forintot, a kedvezmények összege pedig közel 550 millió forintra tehető.

Az okostelefonok és táblagépek terjedésével érhető módon a mobil platformokra is különös figyelmet fordít az eMAG. Az elemzett adatok szerint a Black Friday napján 350 000 látogatás történt valamilyen mobil eszközön keresztül, és a vásárlások 11 százaléka is innen érkezett. A nap folyamán a legnagyobb értékű rendelés 999 900 forint értékű volt, egy Sharp LED, Full HD, 3D, 203 hüvelykes Smart TV-t, melyet 1 299 900 forintról szállítottak le. Az online kereskedő partnereinek is megvolt az oka az ünneplésre, hiszen az eMAG.hu Marketplace felületén keresztül több mint 25 000 terméket értékesítettek ezen a napon. Több mint 40 partner vett részt az eseményen különböző termékkategóriákban, és kapott megrendeléseket az eMAG vásárlóitól.

One thought on “eMAG: pirosbetűs ünnep volt a Black Friday

 1. Kedves Mínuszos!

  Örömmel olvastam a Black Friday napról a cikket az oldalukon:
  http://www.minuszos.hu/emag-pirosbetus-unnep-volt

  Egy újabb "amerikai" esemény lesz Magyarországon december 11-én csütörtökön.

  Free Shipping Day, azaz Ingyen Szállítás Nap.

  Immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a webáruházak közös napja, amikor is a résztvevő kereskedők ingyenesen szállítják házhoz az aznap megrendelt termékeket úgy, hogy azt karácsonyig mindenki megkapja.

  Az esemény honlapján már közel 100 webáruház található.

  Ha erről is születne egy cikk, azt nagyon megköszönném.

  Szép napot!

  Gróf Ákos

  szervező

  30/6406488
  http://www.ingyenszallitasnap.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Csodás rendszert szűlt a Régens-Fraunhofer együttműködés

hét dec 8 , 2014
A budapesti székhelyű Régens Kft. a nyugat európai piacokat londoni kirendeltségén keresztül szolgálja ki. A magyar kkv és a drezdai Fraunhofer Intézet az Enterprsie Europe Network segítségével talált egymásra a 2013-as vilniusi Proposers Day című rendezvényen, ahol együttműködési megállapodást kötöttek. Az együttműködés eredménye, a napokban bejelentett INFRALERT elnevezésű rendszer. Az […]
felhő