Elrémisztő számok a Kaspersky statisztikai oldalán

statisztikaA Kaspersky Lab számára számos egyedi statisztikai adat áll rendelkezésre, amelyek valós képet adnak az online világ aktuális helyzetéről és „lakóiról”. A vállalat új portálja egybegyűjti a világ összes tájáról beérkező, a felhasználókkal kapcsolatos statisztikákat arról, hogy milyen eszközöket használnak és milyen veszélyekkel kell szembenézniük a világhálón.

A kaspersky-cyberstat.com weboldal megmutatja, hogy az adott pillanatban melyik rosszindulatú vírus a legaktívabb és milyen kárt okozhat a működésével a felhasználóknak. A portálon megtudhatjuk, rengeteg más statisztika mellett, hogy melyek a legelterjedtebb online fenyegetések, mely országokat éri a legtöbb támadás, és hány különböző malware mintát azonosítottak aznap.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Felhő: 2,5 millió új munkahely Európában

hét máj 26 , 2014
A felhő alapú szolgáltatások az informatikai iparág egyik legdinamikusabban fejlődő területét jelentik, hiszen az EU felmérése szerint ezeknek köszönhetően a kontinens országainak összesített GDP-je évente mintegy 160 milliárd euróval nő. Hazánkban a kis- és középvállalkozások (kkv) azonban sok esetben ódzkodnak használatuktól, részben biztonsági aggályok miatt — hangzott le a Telenor […]
felhő