Előzetesbe kerülhet a Teréz köruti mobiltelefon-rabló

A 26 éves férfi a megalapozott gyanú szerint a múlt héten, késsel fenyegetve rabolt ki egy belvárosi mobiltelefon üzletet.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított 2017. január 26-án a délelőtti órákban bement a VI. kerület, Teréz körúti üzletbe, ahol az eladót egy késsel fenyegetve arra kényszerítette, hogy a pultra tett táskájába mobiltelefonokat pakoljon. A férfi ezután a sértettet felszólította arra, hogy feküdjön a földre, majd a telefonokkal távozott az üzletből. A Fővárosi Főügyészség indítványozza a gyanúsított előzetes letartóztatását felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Az ügyészség álláspontja szerint a bűncselekmény megalapozott gyanúja mellett a férfi esetében fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye, ezért a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelése indokolt. A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája dönt a gyanúsított előzetes letartóztatásáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Végre kiderült: hajnali 3 és 4 óra között többnyire alszunk

hét febr 13 , 2017
A Magyar Telekom ügyfelek mobilinternetezési szokásai azt mutatják, hogy hajnali 3 és 4 között letesszik a telefonjukat. A legaktívabb időszak 18 és 19 óra közé tehető, ilyenkor forgalmazzuk a legtöbb adatot. A Magyar Telekom a mobilinternet forgalom napi eloszlását vizsgálta ügyfelei körében. A 2016. decemberi mobilinternet statisztikák azt mutatják, hogy […]
Magyar Telekom, internet

Friss, ropogós