Élmények Nagyban: vidéken is sokak kézbe vették

windows-telefonHogyan lehet egy utazás élményeit a legkönnyebben mobiltelefon segítségével elmesélni? Erre kereste a választ a Microsoft Devices Group magyarországi fotós nagykövete, Detkó Dávid, aki az Élmények Nagyban program keretében négy vidéki nagyvárost és Budapestet látogatta végig, hogy megörökítse a települések tavaszi hangulatát. Dávid Pécsett, Szegeden, Debrecenben, Győrben és a fővárosban is találkozott a Nokia készülékek rajongóival, akik a helyszínen ki is próbálhatták a Nokia Lumia 1320 okostelefont.

„Jó érzés volt, hogy a körút egyes állomásain a mobilfotózás iránt érdeklődőknek segíteni tudtam egy-egy tanáccsal, javaslattal, hogy még jobban ki tudják használni a Lumia készülékek előnyeit” – mondta Detkó, a Microsoft Devices Group fotós nagykövete. „Az Élmények Nagyban programnak köszönhetően vidéken is sokan vehették kézbe és próbálhatták ki a legújabb Nokia Lumia okostelefonokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jövőre több mobil-előfizetés lesz, mint ahány lakosa van a Földnek

csü jún 5 , 2014
Előrejelzések szerint 2015-ben a mobil-előfizetések száma meghaladja a Föld lakosainak számát. Az idén az első negyedévben globálisan 120 millióval gyarapodott az új mobil-előfizetések száma, egy év alatt pedig hétszázalékos volt a növekedés — derül ki az Ericsson legfrissebb mobilitási jelentéséből. Európában 2013-ban összesen mintegy 1,1 milliárd volt a mobil-előfizetések száma, […]

És még ez is...