Elkészültek az eMAG mobil alkalmazásai

emag-appMegérkeztek az okostelefonokra az eMAG hivatalos mobil alkalmazásai. A hivatalos alkalmazásokat Android és iPhone operációs rendszert futtató készülékekre telepíthetik a felhasználók, míg az iPad készülékekre egy egyedi alkalmazást is fejlesztettünk. Az eMAG mobil alkalmazás lehetővé teszi ügyfeleinknek a gyors rendelést, bárhol és bármikor, megtekinthetik más vásárlók értékeléseit, sőt saját értékeléseket is írhatnak, így kialakítva egy igazi eMAG közösséget, az eMAG mobil applikáció felhasználói a push típusú értesítéseknek köszönhetően elsőként értesülnek soron következő kampányainkról, a felhasználók egyedi felületen keresztül érhetik el kampányainkat.

Lehetőség van arra, hogy a felhasználók közvetlenül mobil készülékeikről hozzáférhetnek számla történeteikhez, megtekinthetik aktuális rendeléseik státuszát, letölthetik számláikat és garanciájukat. A mobil applikáció ugyanakkor hozzáférést biztosít a kedvenc termékek listájához is. Az eMAG folyamatosan frissíti az appot, és nemsokára az olyan funkciók is elérhetőek lesznek, mint például az ujjlenyomattal való bejelentkezés (touch id log in) az érintőképernyős fizetés (swipe to pay).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Van, ahol már nem elég, ha csak gyors az internet

ked júl 7 , 2015
A ZyXEL európai piacon végzett kutatása vegyes képet mutat a háztartások internet szolgáltatóiról. Az általános vélemény szerint a gyors sávszélesség biztosítása már nem elég, elsősorban a problémák kezelésében, valamint a vezeték nélküli lefedettségben kellene fejlődnie a szolgáltatóknak ahhoz, hogy elkerüljék ügyfeleik lemorzsolódását. A ZyXEL kutatása rámutatott arra, hogy a fogyasztók […]
wifi