Elkészült Lakkozó utcai laptoptolvaj fantomképe

A Lakkozó utcai laptoptolvaj.
A Lakkozó utcai laptoptolvaj.

Segítsen a rendőröknek megkeresni a képen látható tolvajt! A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövető 2014. július 10-én 13 óra körüli időben egy Budapest IV., Lakkozó utcában található társasház egyik lakásba bejutva egy laptopot tulajdonított el — olvasható a police.hun.

Az elkövető körülbelül 180 centiméter magas, 35-45 év körüli vékony testalkatú férfi. Haja sötét színű. A bűncselekmény elkövetésekor sötét színű pólót és nadrágot viselt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-231-3400 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Felvételi: csütörtökön lesznek meg ponthatárok

vas júl 20 , 2014
Előreláthatólag 2014. július 24-én, 20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait, amelyek a hivatalos kihirdetést követően leghamarabb a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetőek. Ezzel egy időben publikálják a ponthatárokat az okostelefonokon használható applikációk segítségével, valamint a www.oktatas.hu oldalon is. Ahogy eddig is, a ponthatárokat többek közt a felvételizők […]
tanuló osztály