Elkészült a Windows 10

Windows-10Mérföldkőhöz érkezett a Microsoft: mától a világ 190 országában elérhetővé válik a Windows 10. A Windows 7 és 8.1 operációs rendszert használó eszközökre ingyenes frissítésként érkezik, illetve új pc-kre és tabletekre előre telepítve. A Windows 10 egy merőben új és sajátos megközelítését adja a hagyományos Windows rendszereknek: megjelenése a számítástechnika egy új, személyesebb korszakának kezdetét jelenti. Nemcsak az ingyenessége teszi különlegessé, hanem az is, hogy több mint ötmillió felhasználó visszajelzéseit vették figyelembe a fejlesztésekor, továbbá szolgáltatásként áll rendelkezésre, vagyis folyamatosan frissül a megjelenő újdonságokkal és biztonsági frissítésekkel. A gyártó szerint a Windows 10 az eddigi legbiztonságosabb Windows. Számos eszközön – így többek között pc-n, tableten, telefonon, Xbox One és HoloLens eszközön is működik, a korábbiaknál nagyobb sebességgel.

Újdonságok
· Microsoft Edge – egy vadonatúj böngésző, amely személyesebb élményt, gyorsabb válaszidőt, nagyobb hatékonyságot kínál eszköz-függetlenül, így a felhasználók gyorsabban böngészhetik, olvashatják, jelölhetik és oszthatják meg az internetes tartalmakat.
· Xbox-integráció – az integrált Xbox applikációval, a Game DVR-rel a játékosok elmenthetik, megoszthatják és utólag szerkeszthetik is játékaik legemlékezetesebb pillanatait, barátaikkal többféle eszközön is kezdeményezhetnek új játékokat, sőt otthonukban akár az Xbox One konzolról a Windows 10-es tablettjükre vagy PC-jükre is streamelhetik a játékot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kell az új, a jobb, a szebb

sze júl 29 , 2015
A Samsung Techonomic Index 2015 elnevezésű kutatásból kiderült, hogy miért vásárolnak a magyarok, mi a vásárlás legfőbb motivációja. Szinte minden termékcsoport esetében más és más az indok, ugyanakkor jellemző minták rajzolódtak ki. A mobiltelefonok, és a laptopok esetében a meglévő eszközzel kapcsolatos elégedetlenség a legfőbb motiváció az új vásárlására: a berendezés nem úgy […]
kosár, kiskereskedelem

És még ez is...