Elkészült a Microsoft Office 2016

Microsoft-Office-365A Microsoft világszerte elérhetővé tette az Office 2016 irodai programcsomagot. Az új szoftverek a Microsoft felhő-alapú, előfizetéses szolgáltatásának, az Office 365 programcsomagnak a legújabb kliens verziói, amelyekkel még hatékonyabbá válhat a közös munkavégzés. A Microsoft bejelentette, hogy az Office 365 új, továbbfejlesztett szolgáltatásokkal egészül ki. Mindezek eredményeként az Office a hatékony együttműködést és csapatmunkát elősegítő, robusztus szoftver és szolgáltatáscsomaggá vált.

A társaság bejelentette az Office 365 Planner megjelenését is, amely az együttműködés megtervezését segíti elő: tervek készítésére, feladatok rendszerezésére, kiosztására, határidők megállapítására, a feladat-végrehajtás nyomon követésére alkalmas, amelyet felhasználóbarát kezelőpult és e-mail értesítések tesznek átláthatóvá. A Planner előzetesét az Office 365 első kiadási előfizetői 2015 negyedik negyedévétől érhetik el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mio: a jövő a térkép nélküli GPS-eké

sze szept 23 , 2015
Az internetről letölthető, illetve okostelefonokra telepíthető navigációk korában egyre kevesebb szerep jut a kizárólag GPS funkcióval bíró, drága eszközöknek. A Mio legújabb Base Map sorozata például előre telepített térképek nélkül kerül forgalomba, így kizárólag a valóban hasznos útvonalak letöltésére kell költeni, de lehetőség van a kívánt térkép bérlésére is. A […]

Friss, ropogós