Elképesztően sokan szurkolnak egészen kis képernyőn az olimpikonjainknak

okostelefonA felnőtt magyar internetezők elkötelezett szurkolók: 69 százalékuk, azaz több mint három és félmillió fő kíséri figyelemmel a riói olimpiát. Tízből hét válaszadó pedig minden olyan versenyszámra kíváncsi, amiben magyar sportoló sikeréért szoríthat. Az okostelefonok, tabletek és a (mobil)internet minden eddiginél szélesebb körű lehetőséget nyújtanak a szurkoláshoz — áll az eNETMagyar Telekom friss jelentésében.

Míg korábban az olimpiai közvetítések követésének kizárólagos terepe a tévé volt, addig mára a válaszadók fele emellett az internet által nyújtott lehetőségeket is kihasználja. Az olimpiát tévében és neten egyaránt követni tervezők 45 százaléka a tévé mellett laptopon, 41 százaléka asztali számítógépen, 34 százaléka okostelefonon, minden tizedik válaszadó pedig tableten is nézi a közvetítéseket. Mindez azt jelenti, hogy a tévézés mellett laptopon 790 ezren, asztali számítógépen 720 ezren, okostelefonon hatszátezren, tableten pedig már 170 ezren fognak szurkolni a magyar sikerekért.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új verzióval jelentkezik az SAP kisvállalati rendszere

pén aug 19 , 2016
Új verziójú vállalatirányítási rendszert adott ki a magyar piacra az SAP. A kis-és középméretű vállalatoknak szánt, felfrissített SAP Business One erősebb automatizációt ígér elődjéhez képest. A 9.2-es verziót további funkciókkal gazdagították, amelyekkel főként a szervezetek előrejelző képessége erősödhet. Az új funkciók közé tartozik például a projektmenedzsment modul, amely teljes értékű […]