Elismerték az evopro, a BHE Bonn Hungary, és az Arenim Technologies innovációit

eRDMAz evopro csoport kapta a 2015-ös Innovációs Nagydíjat. Az evopro csoport – az evopro Innovation Kft. és az evopro systems engineering Kft. – az eRDM dinamikus vasúti terhelési rendszer kifejlesztéséért részesült a nagydíjban. Mészáros Csaba, a csoport tulajdonos elnöke kiemelte: öt éven át csiszolták a rendszert, ami mára exportképes termékké vált.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Innovációs Díját a BHE Bonn Hungary Elektronikai Kft. nyerte komplex vészhelyzeti kommunikációs rendszeréért. A Magyar Innovációs Szövetség Startup Innovációs Díjában az Arenim Technologies AB. részesült a CryptTalk hívástitkosító szolgáltatás kifejlesztéséért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bízva bízzál: a siker receptje V.

vas ápr 3 , 2016
Friss jelentésben az Accenture öt olyan technológiai trendet azonosít, amelyek elengedhetetlenek a digitális sikerhez. Az elemzés szerint a „people first” megközelítést kialakító vezető vállalatok fogják uralni a digitális gazdaságot. Digitális bizalom A bizalom a digitális gazdaság egyik sarokköve a megkérdezettek 83 százaléka szerint. Ahhoz, hogy a vállalkozások elnyerjék az egyének, […]

Friss, ropogós