Elindult az sapsuli

iskolai osztály - naplóElindult a www.sapsuli.com (És mára, 2023-ra el is tűnt… A -szerk- megj.), az alapszintű SAP oktatást kínáló online platform. A magyar nyelvű képzéseken az SAP vállalatirányítási rendszerének legalapvetőbb funkcióival lehet megismerkedni, segítséget nyújtva azoknak, akik ezen üzleti szoftverrel még nem dolgoztak, de elhelyezkedésükhöz, munkahelyi előrelépésükhöz szükség van kezdeti, felhasználói tudásra. Az online tanfolyamokat a NetAcademia Oktatóközpont szervezi az osztrák SAP partner, a biz:Consult által kidolgozott, és az SAP hazai leányvállalata által támogatva.

A videó alapú oktatásokat gyakorlati feladatsorok egészítik ki, amelyeket a platformról közvetlenül elérhető, éles SAP rendszerben lehet elvégezni. Az egy-egy tanfolyamon való részvétel díja nettó 24 ezer forint lesz, de a már elérhető a bevezető, általános tudást adó kurzus, ráadásul ingyenesen. A pénzügyi, az anyaggazdálkodási modulokra előjelentkezés van, ez alapján történik majd az egyes tananyagok fordítása. Több, további alapmodul oktatását is tervezik, az előző kettő mellett a kontrolling, és az értékesítés komponensek tananyagát is elérhetővé fogják tenni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Amatőrök figyelem! Itt a Sony α77 II.

ked júl 8 , 2014
ShareTweetPinShareA Sony α77 és α700 készülékeinek örökségét folytatja az α77 II. Az új fotóaparáttal egy olyan gépet nyújt az amatőröknek, amely nemcsak az időjárás viszontagságait állja, hanem szinte minden technikai kihívásnak megfelel. Az α77 II legfőbb előnye a 79 pontos – amelyből 15 keresztszenzoros –mozgáskövető autófókusz, amelynek középső szenzora F2.8 […]

És még ez is...