Elindult az adásfolyam a Ki Mit Tube-on

youtubeElkezdődött az adásfolyam a YouTube Ki mit tud oldalán. A tehetségkutató meghirdetése után pár órával ugyanis számos videó érkezett a kimittube.hu oldalra és a jelentkezők száma folyamatosan növekszik. Több énekes, zenés, táncos produkciót töltöttek fel, de egy ismertebb vlogger is megmutatta magát a Ki Mit Tube színeiben.
A zsűrinek lesz mit véleményeznie, mert a Ki Mit Tube versenyzői között már most van snowboardos, slam poetry előadó és olyanok is, akik meghatározhatatlan, ugyanakkor kimondottan szórakoztató dolgot művelnek. Mi több, egy igazi XXI. századi, YouTube-ra komponált musical is versenyben van a nyereményekért. Mindenesetre a verseny szervezőinek közleménye szerint máris tekintélyes rajongótáborra tett szert Kleinhappel József, aki retro díszletekben ringatta magát romantikus hangulatba. Ugyancsak az elsők között jelentkezett a társadalomkritikai éltől sem mentes HÍRes csapata, a Taf Gájz: Rímrap című, erősen formabontó dallal. És persze már fenn van KiKi Cover is a Ki Mit Tube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okosszemüveg segíthet a bénulásban szenvedőkön

hét aug 25 , 2014
Egy új fejlesztés eredményeképpen az okosszemüveg segíthet egyes bénulásban szenvedőkön. Vörös Gyula (balra) és Sárkány András doktorandusz szemléltetik az agyi bénulásban szenvedő, kezüket mozgatni képtelen betegeknek kifejlesztett, egy speciális szemüveggel vezérelt okostelefon-tartó működését az ELTE Neurális Információfeldolgozási Csoportjának szobájában 2014. augusztus 14-én. A beteg a feje mozgatásával tudja vezérelni az […]
okostelefon

Friss, ropogós