Elindult a UPC optikai hálózata Monoron

optikai kábelAz első monori otthon bekötésével a UPC kedden megkezdte a nagysebességű optikai hálózatra épülő szolgáltatások telepítését Monoron.

Császár Zoltán, a UPC Magyarország Kft. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója elmondta, hogy az öt járás alkotta 29-es körzet fejlesztése azért is jelentős, mert itt korábban csak rézkábeles, ADSL-alapú szolgáltatás volt elérhető. Az igazgató közölte, hogy a tervek szerint több milliárd forintos beruházás történik majd a következő években, összhangban a kormány Digitális Magyarország 2018 célkitűzésével, hogy két év múlva minden településen elérhető lesz a szélessávú internet.

A UPC 1,7 millió háztartásban van jelen, több mint 300 településen, 800 ezer ügyféllel rendelkezik. A nyilvánosan elérhető adatok szerint a UPC Magyarország 2015-ben 61,833 milliárd forint értékesítési árbevételt ért el az egy évvel korábbi 58,890 milliárd forint után. A cég adózott eredménye tavaly 12,161 milliárd forint veszteség volt az egy évvel korábbi 8,069 milliárd forint veszteséget követően.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Honlap készült a vakoknak

szo dec 10 , 2016
ShareTweetPinShareVakoknak készíttetett honlapot a brassói prefektúra. Ciprian Băncilă prefektus szerint Brassó megye kormányhivatala az első az országban, amely ilyen jellegű webes felületet indított. A prefektus szerint a kezdeményezést az indokolta, hogy a vakok és gyengénlátók számára nemcsak a helyváltoztatás lehetőségei korlátozottak, hanem a közérdekű információk megszerzése is gondot jelent számukra. […]
látássérült

És még ez is...