Elindult a Telenor otthoni internetszolgáltatása

Telenor HipernetMár elő lehet fizetni a Telenor Magyarország vezeték nélküli hálózatán elérhető új otthoni internetszolgáltatására, a Telenor OtthonNet-re, amellyel a szolgáltató belép az otthoni szolgáltatások területére. A lakossági ügyfeleknek szóló, korlátlan adatforgalom mellett otthoni internetezést kínáló OtthonNet a bevezetésekor is már több mint egymillió háztartás számára érhető el, és a fejlesztéseknek köszönhetően ez a kör folyamatosan bővül. A hagyományos mobilos ajánlatokkal szerzett tapasztalatok és a pozitív ügyfél-visszajelzések is arra ösztönözték a Telenort, hogy hosszú távú stratégiájának keretében az otthoni szolgáltatások területén is új termékkel jelenjen meg. A szolgáltató szerint az otthoni internetezésre kialakított mobilinternet-tarifákat az ügyfelek jelentős része a vezetékes szolgáltatások alternatívájaként fogja igénybe venni.

Az elsősorban átlagos internetezési szokásokkal bíró felhasználók számára ajánlott OtthonNet a Telenor üzleteiben és a telenor.hu-n rendelhető meg. A szolgáltatás legolcsóbban 4990 forintos havidíjon fizethető elő. Van hűségszerződéses és anélküli konstrukció is. A tarifához két különböző típusú asztali router közül választhatnak az ügyfelek. Hátrány, hogy a szolgáltatás csak az előfizető szerződésben rögzített irányítószám alatt vehető igénybe, azaz aki a nyaralásra is magával viszi a routert, az megszegi a szerződést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már a debreceni helyi napijegyek is megvásárolhatóak a MÁV applikációban

csü szept 16 , 2021
Szerdától már a debreceni helyi napijegyek is megvásárolhatóak a MÁV applikációban, erről kötött együttműködési megállapodást a MÁV-Start és a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. A debreceni helyi napijegy ára 1200 forint, és a DKV által üzemeltetett valamennyi debreceni helyi közlekedési eszköz teljes útvonalán korlátlan számú utazásra jogosít a rajta feltüntetett napon. […]
Debrecen villamosjegy

És még ez is...